Altula Partner Programma

OrgPlus is al heel lang ‘s werelds best verkochte software voor het creëren en onderhouden van organogrammen en het managen van organisatorische wijzigingen. Wij willen ons netwerk van resellers uitbreiden om onze bestaande en nieuwe markten beter te kunnen bedienen.

Wij hebben concurrerende marges voor resellers en zullen met u samenwerken om een uitgebreid OrgPlus marketingprogramma te kunnen ontwikkelen en om uw medewerkers OrgPlus verkooptraining en hulpmiddelen te kunnen geven. U zult binnen een mum van tijd aan de slag kunnen met een waardevolle, nieuwe toepassing voor uw klantenbestand en met OrgPlus inkomsten genereren.

Programmacategorieën

Wij kennen twee vormen van samenwerking:

Corporate Reseller
Het Corporate Reseller Program van Altula geeft geautoriseerde organisaties de mogelijkheid om haar klanten OrgPlus producten aan te bieden.

Value Added Reseller
De Value Added Reseller (VAR) partners van Altula zijn o.a. organisaties die ervaring hebben met de verkoop en implementatie van toepassingen voor personeelszaken. Naast de verkoop van onze software, kunt u uw bedrijf laten groeien door implementaties en best practice consulting services aan te bieden.

Word vandaag nog een OrgPlus Reseller
Ga vandaag nog met ons samenwerken en lever ‘s werelds best verkopende organogramsoftware aan uw klanten. Onze samenwerking zorgt ervoor dat klanten tevreden blijven en de omzet zal stijgen, ongeacht of u nu software of advies levert.


We use cookies to personalize and enhance your experience on our site. Visit our Privacy Policy. to learn more. By using our site, you are agree to our use of cookies. Accept and Close